Leuk!

William Rutten wil All Stars-seizoen maken van Het Perfecte Plaatje

12 december 2023 15:01 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
Ondanks dat er nog veel BN'ers staan te trappelen om deel te nemen aan Het Perfecte Plaatje, heeft William Rutten iets heel anders in petto. De sterfotograaf hoopt ooit een All Stars-seizoen te maken van de fotografiewedstrijd.

'Wie weet ooit', schrijft hij op zijn Instagram.

Lees ook: Alles over Het Perfecte Plaatje 2023 

Spannende finale

Na een wekenlange afvalrace wordt aanstaande woensdag bekend wie zich de opvolger van Humberto Tan, Estelle Cruijff, Patty Brard, Jamie Westland, Bibi Breijman, Patrick Martens en Linda Hakeboom mag noemen. Voor Het Perfecte Plaatje-finalisten Niek Roozen en Loes Haverkort is het dan ook belangrijk om nu hun beste foto's van het seizoen te maken: beoordelingen uit de vorige afleveringen tellen immers niet mee.

Het Perfecte Plaatje: All Stars

Hoe spannend dit ook is, sterfotograaf en jurylid William Rutten is met zijn hoofd al weer bij het volgende seizoen. Als het aan hem ligt, nemen hierin de voormalig winnaars het tegen elkaar op. "Morgen is het alweer tijd voor de finale van seizoen 8 van Het Perfecte Plaatje wat betekent dat we al 8 winnaar hebben gehad (plus nog 2 van de reisversie)", aldus William. "Stiekem hoop ik dan ook nog steeds op een All Stars-seizoen met alle winnaar van de seizoenen tegen elkaar, hoe tof zou dat zijn? De ultieme winnaar van de winnaars!"

Zijn volgers vinden het een topidee. "Goed idee. Wel erg spannend voor alle winnaars én jury. Maar dat kan toch alleen maar gave beelden opleveren", aldus iemand onder zijn foto. 

Benieuwd wie van dit seizoen zich dan bij de rest mag voegen? De finale van Het Perfecte Plaatje is op 13 december vanaf 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over