Win een bowlingclinic!

Wil je wel bowlen, maar kun je er niet zoveel van? Of gooi je al aardig wat strikes maar wil je onoverwinnelijk worden? Dat kan dankzij een gratis bowlingclinic met professioneel bowlster Lisanne Breeschoten. 

Wij geven 2 x 2 kaarten weg voor de bowlingclinic op maandag 29 februari op de LED bowlingbanen van Partycentrum Silverstone in Zwanenburg. Lisanne leert je in een uur bowlen als een prof. De clinic vindt plaats in groepjes van 20 personen op vier verschillende bowlingbanen.

De bowlster behandelt alle ins en outs: van looplijnen van de baan tot de verschillende technieken en meer. De bowling clinics vinden plaats tussen 17:00 uur en 23:00 uur daarna kun je al het geleerde in praktijk brengen op de gloednieuwe banen van Silverstone. 

Lisanne

Lisanne Breeschoten is niet de eerste de beste. Ze bowlt al vanaf haar tiende. Sinds haar veertiende is zr lid van het Nederlandse team en heeft ze meerdere gouden en zilveren medailles op de EK’s gewonnen. In 2013 won zij – als enige Nederlandse dame ooit – de Masters van de Europese Bowling Tour in Bratislava. Ook een top 8 klassering op het WK in Monterrey (Mexico) behoort tot één van haar highlights. Lisanne is vier keer uitgeroepen tot bowlster van het jaar in Nederland. 

Wil je de kaarten winnen? Mail dan naar irma.tomas@bindinc.nl. De eerste mailers winnen de kaarten. 

Reageren