Win het boek Alecto van Xenia Kasper

13 april 2016 13:41 | amusement | Door Televizier

© Screenshot RTL

Manager van de sterren Xenia Kasper is ook een getalenteerd schrijfster van thrillers. Wij mogen 5 gesigneerde exemplaren van haar nieuwste boek Alecto weggeven. Mis die kans niet! 

Het boek Alecto - Vergelding Is Slechts een Kwestie Van Tijd gaat over misdaadverslaggever Maja van Tijl. Een soort mannelijke Peter R. de Vries maar dan anders. Maja is een bekende verschijning, die met haar durf en unieke uitstraling ook menig mannenhart sneller laat kloppen. Haar onorthodoxe werkwijze is echter niet van risico’s ontbloot en Maja komt dan ook geregeld in hachelijke situaties terecht. 

Wanneer haar zoon Bono wordt ontvoerd, ontdekt Maja een verband met de moordzaak op een bekende zanger. Deze vertolker van het levenslied blijkt tijdens met drank en drugs besprenkelde huisparty’s een bedenkelijke seksuele reputatie hoog te houden. En hoe hij die wilde feesten financiert, is een mysterie…

Afbeelding

Al zin in deze zenuwslopende thriller van Xenia Kasper? Dat treft, wij geven 5 exemplaren weg, door Xenia zelf voorzien van een handtekening. 

Mailen

Stuur een mailtje naar irma.tomas@bindinc.nl en laat weten waarom jij dolgraag een exemplaar thuisgestuurd wilt krijgen. 

Meer over