Winnaar vertelt

Winnaar De Verraders: 'Niks gescript'

4 mei 2024 11:15 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© Tom Cornelissen/RTL
Tijdens de laatste aflevering van De Verraders op vrijdagavond werd bekend wie de winnaar van deze 'BN'er-loze' editie is geworden. In het AD praat hij openhartig over zijn deelname. Let op: spoilers.

Het was Tristan Eisank die het eerste seizoen zonder bekende Nederlanders op zijn naam schreef. In het vraaggesprek met de krant zegt hij onder meer dat er niks wordt gescript. "Een voorwaarde die ik voorafgaand heb gesteld was dat ik niets wilde zeggen waar ik niet achter sta, maar dat hoefde gelukkig ook niet. In De Verraders is niets gescript.”

Kijken met de hele groep

Zoals bij zoveel deelnemers van televisieprogramma's is er een blijvende band bestaan tussen de kandidaten. Zo is er nog altijd een groepsapp waarin ze samen kunnen kletsen. De afleveringen werden ook samen bekeken, al gold dat niet voor Tristan. 

"Een groot deel heeft de afleveringen samen bekeken, maar ik woon in Limburg. Ik keek ze dus thuis met mijn vrouw op de bank. Ik mocht haar als enige in vertrouwen nemen. Zij vond het als groot fan van het programma natuurlijk extra geweldig dat ik had gewonnen."

Van het geld op vakantie

Natuurlijk wilde het AD ook weten wat hij met de hoofdprijs gaat doen. Hij won zo'n 33 kilo zilver. "Zal ik je vertellen dat ik nog niet eens weet hoe hoog het bedrag precies is? Uiteindelijk boek ik er waarschijnlijk een leuke vakantie van met het hele gezin."

Meer over