Wie-o-wie is Neptunus

Dit is de winnaar van The Masked Singer

13 november 2020 22:20 | amusement | Door Jef Willemsen

Het tweede seizoen van The masked singer zit erop en de winnaar is bekend: in de bloedstollende finale onthulden de laatste vier kandidaten zich. Met Neptunus als de grote winnaar.

Voor de laatste maal introduceerde presentator Ruben Nicolai de finalisten Panter, Zebra, Vos en Neptunus.

Panter, Zebra en Vos

Het viertal mocht nog een laatste keer individueel optreden en daarmee was het gedaan voor de Panter die zichzelf onthulde als Nicolette van Dam. De Zebra was het volgende slachtoffer: toen het masker afging kwam Najib Amhali tevoorschijn. In de slotfase ging het tussen de Vos en Neptunus, maar na een duet van River deep mountain high besliste het publiek dat de winst voor Neptunis is. Dit betekende dat de Vos zich bekend moest maken: het was musicalster Noortje Herlaar.

Nept-dulles

De panelleden hadden na zeven weken vol hints niet veel moeite om de identiteit van Neptunus te raden. Zowel Buddy, Gerard, Carlo als Loretta noemden Jan Dulles, voorman van de 3Js. Ze scoorden allemaal punten toen de sympathieke Volendammer inderdaad onder het imposante masker van de zeegod vandaan kwam. Jan was bang dat mega-fan Loretta hem al in de eerste aflevering zou ontmaskeren, maar het liep goed af. 

Meer over