Uitslag bij Jinek

Dit is de winnaar van The Voice Senior

19 september 2020 06:55 | amusement | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
Het derde seizoen van The voice senior zit erop en leverde een verrassende winnaar op die 't zelf ook nog niet echt kon geloven.

De finale van The voice senior was al enkele weken geleden opgenomen, maar tijdens die uitzending kon live gestemd worden. De uitslag van die stemming werd bij Jinek bekend gemaakt.

Henny Thijssen

Voor zowel de finalisten als de kijkers thuis was het een lange zit: Eva nam haar tijd om de spanning op te bouwen en babbelde uitvoerig met alle aanwezigen voordat Martijn Krabbé en Lieke van Lexmond rond de klok van 23.00 uur bekend konden maken dat de keus was gevallen op de 68-jarige Henny Thijssen uit Enschede.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Gefeliciteerd Henny! 🎉👏 #thevoicesenior

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) op

Frans Bauer

Henny was overdonderd door het nieuws en kon het de eerste minuten amper geloven dat de eer hem ten deel viel. Coach Frans Bauer was dolblij voor hem en ook zijn medefinalisten gunden de bescheiden Achterhoekse levensliedzanger zijn overwinning. Toen hij zijn overwinning enigszins had verwerkt, zei Henny zo trots te zijn dat de Voice-bokaal buiten wil neerzetten zodat iedereen 'm kan zien.

Meer over