Knikkeren maar!

Winston Gerschtanowitz keert in maart 2023 terug met Marble Mania

24 januari 2023 14:05 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
De knikkers kunnen weer van zolder af, want het derde seizoen van Marble Mania komt eraan. Vanaf maart 2023 nemen wekelijks weer 3 BN'ers het tegen elkaar op voor het door hun gekozen goede doel.

Hoewel nog niet precies duidelijk is wanneer de nieuwe afleveringen te zien zijn, maakt het programma wel promotie: Marble Mania zal vanaf maart elke zaterdag om 20:00 uur te zien zijn.

Marble Mania

In elke aflevering van de spannende familieshow Marble Mania nemen drie BN'ers het tegen elkaar op. Elke BN'er speelt met zijn eigen kleur knikkers, zodat hij of zij goed in de gaten kan houden hoe zijn of haar knikkers het doen in de race. Elke ronde begint met een behendigheidsspel, zoals mini-bowling, mini-curling of minigolf, maar dan natuurlijk met knikkers.

Diverse kandidaten

De afgelopen seizoenen gingen er al veel bekende gezichten de strijd aan, zoals de dames van OG3NE en darters Raymond van Barneveld, Michael van Gerwen en Vincent van der Voort. Daarnaast waren zelfs de heren van Veronica Inside wel te porren voor een heuse knikkerstrijd. Wie dit jaar in hun voetsporen treedt, is nog niet bekend. Dat zal later worden onthuld.

Marble Mania is vanaf maart 2023 wekelijks te zien. Het zal dan de plek innemen van Rapper Donnie's de NIX Factor

Meer over