Winston Gerschtanowitz krijgt eigen hulpprogramma RTL4

4 juli 2013 11:07 | amusement | Door Televizier

Winston Gerschtanowitz gaat een nieuw programma presenteren voor RTL 4. In Ben Ik Te Min? helpt hij familieruzies de wereld uit. 

Er lijkt voorlopig nog geen einde te komen aan de reeks hulpprogramma's op RTL 4. Na programma's als Het Spijt Me, Help Mijn Man is Klusser en Mijn Leven in Puin kondigde de zender eind vorig jaar al een nieuw programma aan: Ben Ik Te Min? De presentator van het programma is nu onthuld: Winston Gerschtanowitz krijgt de eer om het programma aan elkaar te praten.

Ben Ik Te Min?

In Ben Ik Te Min zal de presentator samen met een professionele coach familieruzies oplossen. RTL meldt nog steeds op zoek te zijn naar families met flinke vetes. Zo is in de oproep op de site van de omroep te lezen: “Wordt jouw vrouw bijvoorbeeld nooit voor vol aangezien door je eigen ouders, heb je helaas geen contact meer met je broer omdat hij je partner niet moet, of herken je die vreselijke spanning op verjaardagsfeestjes? Dan is dit het moment om dat voor eens en voor altijd op te lossen.”

Hiermee belooft het programma een mix te worden van het EO-programma Het Familiediner en Het Spijt Me van RTL.

Winston Gerschtanowitz

Winston Gerschtanowitz is met name bekend als presentator van RTL Boulevard. Daarnaast presenteerde hij programma's als Let's Get Married en De Bloemenstal. In The Voice of Holland was hij te zien als social media koning, waarbij hij vanuit de Red Room reacties van kijkers op Twitter en Facebook besprak. Met Ben Ik Te Min slaat Gerschtanowitz dus een compleet nieuw straatje in.

Vanaf wanneer het programma precies te zien zal zijn is nog niet bekend.

Meer over