Winston Gerschtanowitz presenteert The Wall

31 januari 2018 10:36 | amusement | Door Televizier

© Sander Koning

Winston Gerschatnowitz gaat de quiz The Wall presenteren. De grote game show is een internationaal succes, dus Winston is maar wat blij dat SBS voor hem heeft gekozen.

The Wall werd afgelopen november al aangekondigd, maar het was nog niet bekend wie de show zou presenteren. Het blijkt Winston Gerschtanowitz te zijn, en daar is de SBS-ster zeer vereerd mee. “Toen ik hoorde dat het naar SBS kwam hoopte ik er al een beetje op, maar nu het echt zo is, kan ik bijna niet wachten om de studio in te gaan”, zegt Winston in Shownieuws.

Enthousiast

Gerschtanowitz heeft erg veel vertrouwen in de spelshow. “Als presentator gebeurt het eens in de zoveel tijd dat er een nieuw format in de markt is. Een format waarvan je denkt: het zal toch niet gebeuren dat ik dat kan presenteren”, aldus een enthousiaste Winston.

Prijzenpot

The Wall is een spelshow waarbij een paar ballen boven een muur worden losgelaten en terechtkomen op een hoog of een laag bedrag. Het totale bedrag kan oplopen tot in de tonnen. Een unicum dus. Dat vindt ook Winston. “Moet je voorstellen dat je daar staat met je partner en dat je gewoon de kans hebt met een spel mee te doen waarbij je gewoon een paar honderdduizend euro’s wint.” In Amerika leidde de enorme geldbedragen al tot hysterische beelden. Tekst gaat verder onder de video.

Groot succes

Shownieuws-deskundige Kim Kötter begrijpt waarom Winston zo blij is met zijn nieuwe klus: “Ik kan je wel vertellen: dit wilde dus echt iedereen presenteren. Het is echt hét programma, de sensatie uit het buitenland. Het is al in 25 landen op tv en echt een groot succes. Daar wil je natuurlijk bij horen.”

Het is nog niet bekend wanneer The Wall bij SBS 6 te zien is. 

Meer over