Winston Gerschtanowitz vindt L'HOMO-foto's 'smerig-achtig'

28 juni 2016 12:27 | amusement | Door Televizier

RTL Boulevard-presentator Winston Gerschtanowitz en SBS-presentatrice Nicolette van Dam vinden de L'HOMO-foto's van Jan Versteegh en Tim Hofman niet opwindend. Het duo heeft wel respect voor de actie van de BNN-presentatoren.

"Ik vind het echt heel gaaf dat die mannen dat doen, maar dit is net zo’n foto alsof iedere homo langs de A27 in de bosjes staat", vertelt Winston in RTL Boulevard. "Dat is toch niet echt typerend? Het is zo smerig-achtig. Voelen homo’s hier zich nou tot aangetrokken? Het is zo banaan in het bos."

Buitenseks

De editie van L'HOMO met Jan en Tim op de cover werd gelanceerd in de Nieuwe Meer, een regio die bekend staat als cruisegebied. "Volgens mij heeft iedereen in z’n leven wel eens buiten gesekst", stelt Winston. "Of ik het ook wel eens in het bos heb gedaan? Heel lang geleden wel eens."

Plattig

Lifestyle-deskundige Fiona Hering, naast Winston in de studio, vindt het een uitstekende shoot. Ik denk dat het goed is om bespreekbaar te maken dat het de normaalste zaak van de wereld is dat twee mensen van dezelfde sekse seksen en van elkaar houden.”

“Daar ben ik het mee eens, maar het is zo plattig, vind ik", vult Winston zijn collega aan. "Ik vind twee mannen ook heel mooi, laat ik daar duidelijk over zijn, maar het is plat.”

Nicolette van Dam

SBS-presentatrice Nicolette van Dam wordt net als Winston niet warm of koud van de cover van het mannenblad. Tegenover 100% NL vertelt ze: "Nee, ik word er niet opgewonden van. Het maakt me niets uit: het is prima als zij dat willen doen, maar ik denk dat de mannen het allemaal veel spannender vonden toen Kim en Geraldine dat deden. De mannen vonden dat geweldig. Als vrouwen die mannen zien, denken ze: o, oké, nou, leuk voor ze."

Meer over