Goede Tijden, Slechte Tijden

Wintercliffweek bij GTST is aftrap voor thrillermaand

27 december 2018 11:45 | amusement | Door Televizier

© RTL
Tussen 7 en 11 januari wordt het nog spannender in Meerdijk dan het al een tijdje is. Dan staat namelijk de wintercliffweek van Goede Tijden, Slechte Tijden op de planning! En daarmee houdt het niet op: die week is het officiële startschot van de GTST-thrillermaand.

Dat meldt GTST. Niet alleen in de wintercliffweek wordt het spannend, maar in heel januari schudt Meerdijk op z'n grondvesten. Er is een ontvoering, er zijn bedreigingen en Rik, Zoë, Bing en Aysen worden in een levensgevaarlijke val gelokt...

Kwaad bloed

Verschillende Meerdijkers worden al enige tijd geplaagd door onverklaarbare gebeurtenissen die overduidelijk overeenkomsten hebben met ‘Kwaad Bloed’, het luisterboek geschreven door Janine Elschot. Wie zit hierachter? Is er een verband tussen Ludo, Janine, Rik, Bing en Aysen en hoe ver gaan deze gebeurtenissen die hen tot wanhoop drijven? Een ding is duidelijk: voor sommige personages is het erop of eronder.

Tragisch voorval

Rik komt in een spannende situatie terecht als er plotseling een onaangename verrassing opdoemt en Zoë blijft daardoor niet ongespaard. Ook Ludo, Janine, Mark en Marieke raken betrokken bij een tragisch voorval. Zij leven al een tijd toe naar het afscheid van Marieke, maar dit krijgt een compleet andere wending als Marieke een heldendaad probeert te verrichten. Wie neemt Marieke mee in dit drama en hoe veel slachtoffers vallen er?

De wintercliffweek van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' is vanaf maandag 7 januari om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en een week eerder bij Videoland.

Meer over