Wisselende presentatoren voor RTL Boulevard

RTL Boulevard krijgt een metamorforse. Nu Albert Verlinde vertrokken is, krijgt de presentatie van het showbizzprogramma een metamorforse. Eerder werd Luuk Ikink al bekendgemaakt als presentator, nu volgt de rest. 

Ikink presenteert het vernieuwde RTL Boulevard samen met Beau van Erven Dorens, Ruben Nicolai en Winston Gerschtanowitz. Ieder van dit drietal neemt een week voor zijn rekening, in duopresentatie met nieuwe aanwinst Luuk Ikink.

Spannend

De overstap van Ikink van RTL Late Night naar RTL Boulevard omschrijft de presentator zelf als een spannende stap. Ik vind het een heel spannend nieuw project. Het is voor mij een totaal nieuwe discipline en dus een prachtige uitdaging“, aldus LuukIk ben zeer blij om met een getalenteerd redactieteam en zeer ervaren deskundigen te mogen samenwerken aan een programma dat zich al ruimschoots bewezen heeft.

Gisteren werd bekendgemaakt dat Albert Verlinde na vijftien jaar vertrekt bij RTL Boulevard. In de wandelgangen wordt gesuggereerd dat hij naar RTL Live verhuist. 

Meer over:

Reageren