Nieuwe streamingdienst

WithLove: onbeperkt romcoms kijken

11 december 2018 15:30 | amusement | Door Televizier

© Just Film Distribution
Kan een film voor jou niet zoet genoeg zijn? En is je zondagavond pas geslaagd met een heerlijke romantische komedie? Dan zit je goed bij WithLove: een streamingdienst vol romantische films. 

WithLove gaat op 19 december van start en noemt zichzelf dé romantische streamingdienst van Nederland. Er zijn zowel komedies als drama's te zien, zoals Hartenstraat en Autumn in New York. Zolang er maar een romantisch verhaal bij hoort.

Klassiekers

WithLove heeft nu al meer dan honderd films en belooft ook nog eens wekelijks vijf nieuwe titels toe te voegen. Dit zijn zowel de bekende klassiekers en films die nooit eerder in Nederland vertoond zijn geweest. Een feestje voor de echte fan dus! 

Huya

Het is niet de enige nieuwe streamingdienst, want ook het Amerikaanse Huya komt naar Nederland! Dit platform zit bomvol met realityseries zoals Keeping up with the Kardashians en The Real Housewives. Het allermooiste is wel dan nieuwe series dan al gelijk in Nederland beschikbaar zijn! Zo overleven we die winter wel.

Lid worden van WithLove? Je betaalt 5,95 per maand, maar als je je nu aanmeldt voor de nieuwsbrief maak je kans op een gratis jaarabonnement. Huya kost 5,99 per maand.

Meer over