WNL-verslaggever Maaike Timmerman verwacht matige Linda's Zomerweek door zomerse weer

Deze week begint bij de meeste omroepen de najaarsprogrammering. Bij RTL 4 is het tijd voor Linda's Zomerweek. Maaike Timmermans, presentatrice en verslaggever van Goedemorgen Nederland, verwacht dat het lekkere weer Linda's praatprogramma parten kan spelen.

Vanochtend presenteerde Vivienne van den Assem haar eerste aflevering van Goedemorgen Nederland. Tijdens de uitzending werd gesproken over het nieuwe televisieseizoen, dat bij de meeste omroepen deze week van start gaat. Volgens verslaggever Maaike Timmermans kan Linda's Zomerweek wel eens pech gaan krijgen met het zomerse weer.

Barbecuen

Met name dinsdag, woensdag en donderdag worden tropische temperaturen voorspeld en dat komt kijkcijfers meestal niet ten goede. “Wie misschien niet zo heel erg blij is met dit mooie zomerweer is Linda de Mol, want in plaats van dat we allemaal buiten tot laat barbecuen, hoopt zij dat we allemaal voor de buis gaan zitten voor Linda’s Zomerweek", aldus Timmermans.

Vijfdelige talkshow

Linda's Zomerweek trapt vanavond om 21.30 uur af met voetbalcoach Ronald Koeman. De eerste uitzending kan volgens de weersvoorspelling van de Goedemorgen Nederland-verslaggever nog rekenen op goede kijkcijfers. Het weer vandaag is namelijk niet best. 

Lees ook: Wie zijn er te gast tijdens Linda's Zomerweek?

Reageren