Maar blijft ontkennen

Wolter Kroes praat mond voorbij over Masked Singer deelname

7 december 2022 20:09 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Wolter Kroes zit in een lastig parket: het heeft er alle schijn van dat hij dit seizoen meedoet aan The Masked SingerDe zanger ontkent in alle toonaarden, maar gaf onbedoeld live op televisie toch teveel prijs.

Als het loopt als een Kikker, even lang is als een Kikker en ook nog net zo klinkt als een Kikker... Dan is 't Wolter Kroes. Fans van The Masked Singer menen al sinds de eerste aflevering dat de volkszanger schuilgaat achter het gifgroene masker. 

HLF8

Wolter was dinsdag te gast bij HLF8 waar het onderwerp wederom ter sprake kwam. Kroes redde zich er handig uit door te stellen dat het vast iemand was die nét zoals hij klonk. Maar hij had niet gerekend op medegast Catherine Keyl die in het eerste seizoen van The Masked Singer acte de presence gaf als de Aartsengel. Zij schoot hem te hulp toen Kroes bleef herhalen dat hij écht de Kikker niet was.

1 ton

Keyl gaf aan te begrijpen dat Wolter niks kon zeggen. Toen ze zelf meedeed stond er 100.000 euro boete op het verraden van het verloop van de show. Daarop reageerde Wolter zonder een moment na te denken: "200.000 is het inmiddels!" Maar hoe kan de zanger weten dat het bedrag is verhoogd als hij écht niks met het programma te maken heeft?

Meer over