Wordt Daphne de vervangster van Humberto?

31 januari 2018 13:50 | amusement | Door Televizier

© Reinier Bergsma/SBS

AD-columnist denkt dat Daphne Bunskoek de opvolger wordt van Humberto Tan bij RTL Late Night. De televisierecensent vermoedt dat Daphne op dit moment aan het warmlopen is bij 5 uur Live.

In haar column op AD.nl schrijft Angela dat Daphne Bunskoek, die onlangs nog het klusprogramma House Rules (foto) presenteerde, waarschijnlijk geen blijvertje zal zijn bij 5 uur Live „Die ditjes-en-datjes-show, met alle respect, kan niet haar droombaan zijn. Dat rijm ik totaal niet met haar intellectuele tips over het IDFA bij DWDD een tijdje terug.”

Warmdraaien

De winnares van De slimste mens denkt dat Erland Galjaard in plaats daarvan een masterplan heeft. „Ik breek er nu al weken mijn hoofd over. Tot gisteren ineens het kwartje viel. Zou het misschien kunnen dat 5 Uur Live de manier is om de RTL-kijker aan haar te laten wennen? En haar warm te laten draaien voor een ander dagelijks programma, zo rond half elf 's avonds, dat wel een impuls kan gebruiken?”

Angela de Jong liet al eerder in een interview weten dat ze denkt dat Humberto het niet lang meer zal maken als presentator van RTL late night.

Lees ook: Humberto blijft intussen zijn best doen de weggelopen kijkers terug te halen

Meer over