Smokkelwaar

Wordt dit stel verwijderd van Temptation Island?

2 Maart 2020 14:11 | amusement | Door Irma Tomas

© VIJF
Volgens de geruchten moet een van de stellen Temptation island binnenkort verlaten. En de reden heeft niets met liefde te maken maar met smokkelwaar. 

Gianni en Melissa zouden namelijk een telefoon mee hebben gesmokkeld op het eiland. En dat is streng verboden omdat het niet de bedoeling is dat stelletjes contact met elkaar hebben terwijl ze versierd worden door aantrekkelijke singles. 

Zach en Simone

Gianni en Melissa doen mee aan het programma om te kijken of Gianni zijn vriendin trouw klan blijven. Dat ging in het begin van hun 1-jarige relatie namelijk nogal eens mis. In de eerste aflevering van Temptation island was te zien dat Gianni het al meteen lekker naar zijn zin had in het tropische resort terwijl Melissa zich juist helemaal afzijdig hield. Het Weertse duo wordt waarschijnlijk vervangen door Zach en Simone. 

Dit verhaal werd de wereld ingeholpen door Instagram-account Team Tampa. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Het smokkelkoppel!

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa) op

Zangcarrière

Als het verhaal waar is, betekent dat misschien de redding voor de relatie van Gianni en Melissa. Maar waarschijnlijk is het kortstondige optreden van Melissa in Temptation island niet genoeg voor een opleving van de zangcarrière van Melissa. 

Meer over