Worsten van Babel gaat kamperen

15 April 2017 10:40 | amusement | Door Televizier

© Screenshot Vimeo

24Kitchen heeft een nieuw seizoen besteld van de reizende kookshow De Worsten van Babel on tour. Ditmaal trekken ze van camping naar camping.

De Worsten van Babel crew, Hugo Kennis en de culinaire broers Jasper en Marius Gottlieb, maakten afgelopen seizoen Frankrijk onveilig. In deze reeks zoeken ze het dichter bij huis.

Campings

Het trio start komende week met de opnames van een nieuwe reeks die zich volledig afspeelt op diverse campings in de lage landen. Zoals altijd hebben ze als doel wat lekkers te maken met de producten die ze voor handen hebben. Wie ooit gekampeerd heeft, weet dat de barbecue en het een pits gasstel daarbij niet kunnen ontbreken.

Instagram

Hugo, die onlangs te zien was bij GTST, maakte het nieuwe seizoen van de kookshow bekend tijdens een live-chat met zijn volgers op Instagram. Volgens Kennis gaat het "echt tof" worden, al betekent het wel dat het trio geen tijd meer heeft voor de jaarlijkse food truck challenge van de kookzender.

Expeditie Robinson

Tijdens het vragenvuur van zijn fans liet de tv-kok zich ook nog ontvallen dat hij maar wat graag gevraagd zou worden voor Expeditie Robinson. Naar eigen zeggen is meedoen aan het ruige survivalprogramma iets dat hij al z'n hele leven heeft gewild: "Als ze me willen zou ik direct alles afzeggen en gaan. "

Lees ook: Maar voorlopig is Hugo nog lekker bezig in z'n eigen moestuin

Meer over