Onzekerheid

Wulf bedankte aanvankelijk voor deelname aan Beste zangers

31 augustus 2020 15:44 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

Wulf is één van de deelnemers aan het nieuwe seizoen van Beste zangers. De zanger bedankte in eerste instantie voor het aanbod vanwege slechte ervaringen met televisieoptredens en onzekerheid.

Op zijn Instagram schrijft Wulf, die eigenlijk Lieuwe Albertsma heet, een eerlijk verhaal over zijn twijfels om mee te doen aan Beste zangers. "Toen ik gevraagd werd om mee te doen, was ik in eerste instantie vereerd, maar sloeg ik af. Mijn ervaringen met tv zijn gewoon op z'n zachtst gezegd niet altijd even prettig geweest", begint de in Weesp woonachtige zanger zijn verhaal.

Onzekerheid

"Ik heb van binnen gewoon altijd die klotetwijfels dat ik niet leuk, snel of goed genoeg ben voor televisie. Als ik dan voorheen shit terugkeek, had ik zelf ook altijd wel weer wat te zeiken. Nooit goed genoeg", zo laat hij zijn onzekerheid blijken.

Respect

Toch besloot Wulf om uiteindelijk de uitnodiging van Beste zangers aan te pakken. "Er zit geen uitdaging in weglopen en ik ben hier niet om m'n angst te laten bepalen wie ik ben." Achteraf is de zanger, bekend van hits als Mind made up en All things under the sun, blij dat hij alsnog heeft meegedaan aan het programma. "Geen haast, respect, diepe gesprekken, plezier en mooie muziek. Het heeft me echt laten zien hoe het óók kan en daar heb ik veel aan gehad." 

Beste zangers is vanaf donderdag 3 september wekelijks te zien bij AVROTROS op NPO1. Naast Wulf doen ook Miss Montreal, Suzan & Freek, Stef Bos, Tabitha, Diggy Dex en Milow mee aan het nieuwe seizoen. De presentatie is deze keer in handen van Nick & Simon.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Toen ik gevraagd werd om mee te doen was ik in de eerste instantie vereerd, maar sloeg ik af 😔. Mijn ervaringen met tv zijn gewoon op z’n zachtst gezegd niet altijd even prettig geweest. Ik word daardoor zenuwachtig door camera’s om me heen. Bij Beste Zangers waren het er een stuk of 10 die de hele tijd naar beneden, omhoog en van links naar rechts gingen 🙃🥳 yippeehhh 🥳🙃😅😂. Ik heb van binnen gewoon altijd die klote twijfels dat ik niet leuk, snel of goed genoeg ben voor televisie. Als ik dan voorheen shit terugkeek had ik zelf ook altijd wel weer wat te zeiken. Nooit goed genoeg. MAAR: er zit geen uitdaging in weglopen en ik ben hier niet om m’n angst te laten bepalen wie ik ben. Ik ben door mijn podiumervaring best goed geworden in het maskeren van de zenuwen, maar als je het aankomende seizoen her en der een trillend handje ziet, dan weet je: hij laat nu een 💩. Bij @bestezangers was het anders: geen haast, respect, diepe gesprekken, plezier en mooie muziek. Het heeft me echt laten zien hoe het óók kan en daar heb ik veel aan gehad. Dankbaar @bestezangers! A.s donderdag staan Suzan en Freek centraal in de allereerste aflevering en wat heb ik genoten van deze twee! De muziek, maar ook de grappige en mooie momenten die we hebben gedeeld. Nog drie nachtjes mensen, let’s gooo 😘

Een bericht gedeeld door Wulf (@wulf_music) op

Meer over