Xander de Buisonjé en Lange Frans in jury Bloed, Zweet & Tranen

25 November 2014 11:13 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Xander de Buisonjé neemt het samen met Roxeanne Hazes op tegen Lange Frans en André Hazes jr. in de SBS 6-talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen.

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl
Meer film & serie nieuws

Niet Frans Bauer en Danny de Munk, maar Xander de Buisonjé en Lange Frans zitten op de hotseats in het nieuwe seizoen van Bloed, Zweet & Tranen. Uiteraard zijn Roxeanne en André Hazes jr. ook van de partij. Xander zat eerder in de jury van The Next Pop Talent.

Bloed, Zweet & Tranen 

In Bloed, Zweet & Tranen gaan de juryleden niet meer alleen op zoek naar volkszangers. SBS 6 speurt deze keer naar de beste Nederlandstalige zanger of zangeres, een smartlap is dus niet meer noodzakelijk.

The Voice of Holland

In Bloed, Zweet & Tranen worden de deelnemers niet alleen in de studio geïnterviewd, de mensen thuis krijgen ook een kort blik in het privéleven van de kandidaten. Door deze ‘’persoonlijke touch’’ wil SBS 6 laten zien waar de talenten hun inspiratie vandaag halen, al betekent dit waarschijnlijk dat er minder wordt gezongen in het programma. Dit is overigens niet nieuw: de eerste, ruim 2 uur durende liveshow van The Voice of Holland bestond slechts voor 20 minuten uit optredens.

Meer over