En vliegen naar Mexico

Yolanthe en Kaj presenteren nieuwe versie Temptation Island

17 April 2018 09:50 | amusement | Door Televizier

© RTL Nederland
Yolanthe Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels gaan het nieuwe seizoen van Temptation Island presenteren. De nieuwe versie van het verleidelijke programma is vanaf 7 juni te zien op Videoland.

De actrice en YouTuber maken in RTL Boulevard bekend dat ze vandaag naar Mexico vliegen voor de opnames van het nieuwe seizoen. Yolanthe zal haar geliefde Wesley dus de komende weken moeten missen. Volgens Yolanthe zijn zij en Wesley dat inmiddels gewend. “Maar we gunnen het elkaar heel erg en we houden contact op alle manieren, dus het komt goed.”

De beste verleiders

Vorige week werd bekend dat Kaj ook de presentatie op zich neemt van De Beste Verleiders, een Temptation spin-off die ook via Videoland te zien zal zijn. Hierin gaat de presentator elke week op pad met een vrijgezel en een van de verleiders uit het huidige of vorige seizoen van Temptation Island.

Temptation Island

Voorlopig kunnen fans Temptation Island nog volgen op RTL5. Vanaf donderdag 7 juni is de guilty pleasure exclusief te zien bij Videoland. Vier Nederlandse koppels zullen zich voor de vernieuwde versie van het programma in Mexico wagen aan de ultieme relatietest. Dat levert geheid weer een heleboel mooie tweets op.

Lees ook: Meisje in publiek Temptation Talk: “Tomas, mag ik je nummer?”

Meer over