Yolanthe en Rick doen de Nationale Sekstest

Yolanthe Sneijder-Cabau keert na haar zwangerschapsverlof terug op televisie met de Nationale Sekstest. Haar seksuele partner voor de avond is Rick Brandsteder.

Het onwaarschijnlijke duo test op 13 januari de kennis van Nederland op seksgebied. Dan gaat het om vragen als 'Hoe goed kennen we ons geslachtsdeel?', 'Wat is het meest favoriete seksstandje?', 'Hoeveel procent van de Nederlanders pist wel eens naast de pot?' en 'Denken mannen echt 7 seconden aan seks?' Op de redactie gokken we van niet, maar dat terzijde.

Zwangerschapsverlof

De Nationale Sekstest is de eerste tv-klus voor Yolanthe sinds ze in oktober Xess Xava baarde. En de presentatrice/actrice staat te trappelen: „Ik heb zin om na mijn zwangerschapsverlof weer aan de slag te gaan en kijk er naar uit om samen met Rick ‘De Nationale Sekstest’ bij RTL te mogen presenteren. Het wordt letterlijk een spannende avond met verrassende gasten.”

Goedele Liekens

In de studio maken acht BN’ers en vijf publieksvakken (de sekswerkers, de bachelors, de bachelorettes, de senioren en de homoseksuelen) de sekstest en de kijkers thuis kunnen meespelen met meespelen.

De onvermijdelijke Goedele Liekens is ook van de partij, zij staat Yolanthe en Rick bij met de goede antwoorden op de vragen.

De Nationale Sekstest, woensdag 13 januari RTL 5

Meer over:

Reageren