Yolanthe gaat familieruzies oplossen

28 Januari 2016 10:25 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Yolanthe Sneijder-Cabau wordt de Bert van Leeuwen van RTL 4. In We Blijven Toch Familie brengt ze ruziënde familieleden nader tot elkaar. 

Yolanthe Cabau-Sneijder zoekt nog kandidaten voor We Blijven Toch Familie: „Meestal is de band tussen ouder en kind heel sterk en is die voor het leven, maar in sommige gevallen wordt deze relatie verstoord. Zie jij bijvoorbeeld door een misverstand je kind niet meer en lukt het je niet dit zelf op te lossen? Of misschien wil je de band met je ouders herstellen of heb je een broer en een vader die geen contact meer hebben en wil je heel graag weer bij elkaar brengen. Laat het mij dan weten. Dan kom ik langs met een professioneel team en gaan we aan de slag om jullie weer bij elkaar te brengen.”

Zeer talentvol

Het is het eerste grote programma dat Yolanthe mag presenteren voor RTL, tot nu was ze vooral bij RTL 5 te zien in Expeditie Poolcirkel en, De Nationale Sekstest en de serie Bluf. Volgens Erland Galjaard is dit nog maar het begin van de plannen voor de echtgenote van Wesley Sneijder: „We zijn nog in gesprek met haar over een aantal ideeën. Ze heeft een paar pilots gemaakt. Ze is erg ambitieus en zeer talentvol, zowel op acteergebied als presentatievlak.”


Meer over