Zegt ze

Yolanthe nam helemaal niks mee uit huize Smit

Volgens moeder Gerda Smit haalde Yolanthe het hele huis leeg na de breuk tussen haar en Jan Smit. Alles was weg. Yolanthe ontkent 5 jaar na dato alles.

"Van kelder tot vliering, alles wat een beetje sfeer maakt is verdwenen. 'Spreien, kandelaars, servetten, handdoeken, zijden bloemen, kaasschaven, kerstballen, noem het maar op. Alles is weg. Zelfs de konijnenbontjes op het bed heeft ze vervangen voor nepbont”, zei Gerda Smit in 2010. Ook de citruspers en de gastendoekjes waren gelijk met Yolanthe Cabau uit huis verdwenen. Jan Smit bevestigde het verhaal van zijn moeder later.

Zo zit ik niet in elkaar

Maar volgens Yolanthe is er niets van aan. Bij Linda's Zomerweek zei Yolanthe dat Gerda Smit destijds poep praatte. „Misschien had ik eerder moeten reageren, maar zo zit ik niet in elkaar.” Op de expliciete vraag van Linda of Yolanthe dan nu niet alles wilde ontkennen, antwoorde de actrice/presentatrice bevestigend. „Het is niet waar, anders had ik wel dingen meegenomen die iets waard waren.”

 

Late Night

Yolanthe vertelde ook hoe het kwam dat ze er een beetje raar uitzag tijdens een bezoek aan RTL Late Night deze winter. Maar dat lag volgens Yo niet aan een plastisch chirurgische ingreep. Ze deed alleen maar heel erg haar best om zwanger te worden. „Ik kreeg hele zware medicijnen en een hormoonkuur”, daarom wilde ze de uitnodiging in eerste instantie weigern. „Ik vroeg aan Wes: 'Denk je niet dat mensen iets aan me gaan zien?' Ik zat niet lekker in mijn vel, maar ja werk gaat voor." Alle negatieve reacties misten hun uitwerking niet. „Ik was heel erg verdrietig. Ik ben naar Spanje gegaan en ik heb heel de dag bij mijn vaders graf gezeten."

Yolanthe en haar echtgenoot Wesley Sneijder waren samen te gast in de eerste aflevering van Linda's Zomerweek.

Meer over:

Reageren