Kinderkleding

Yolanthe Sneijder-Cabau hangt voortaan in de HEMA

22 Mei 2019 12:53 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Yolanthe Sneijder-Cabau heeft een kinderkledinglijn en die hangt binnenkort bij de HEMA. Voor wie het zoekt, de lijn heet Bananas&Bananas.

Dat Yolanthe in de HEMA komt te liggen, is niet helemaal toeval, HEMA-eigenaar Marcel Boekhoorn heeft verkering met Yolanthe's zus Rebecca. Tot nu was het begin dit jaar gelanceerde Bananas&Bananas alleen verkrijgbaar via de webshop van Yolanthe. De kleding bestaat voornamelijk uit pakjes met een drukke print en letters.

Xess Xava

Voor de HEMA ontwierp Yolanthe een nieuwe exclusieve collectie die vanaf 24 juni in de winkel hangt. Zoontje Xess Xava was de inspiratie voor Bananas&Bananas en hij fungeert ook regelmatig als model.

 
 
 
View this post on Instagram

Mijn kleine aapje! 🐒😍 Anderhalf jaar geleden maakte ik voor mijn lieve Xess Xava deze stoere pakjes, ik kreeg toen zo veel leuke reacties van mama’s die mij vroegen waar ze de pakjes konden kopen dat ik daarom een kleine collectie heb gemaakt..☺️ Ik heb het merkje Bananas&Bananas genoemd ( omdat mijn zoontje in die tijd de hele dag bananen at! 😂🍌) Ik vind het heel bijzonder dat de pakjes zo goed ontvangen worden en de reacties zo enthousiast zijn! 💫 Veel designs waren al snel uitverkocht maar vandaag hebben we weer een nieuwe lading binnen gekregen! Je kan alle pakjes vinden op www.xaxaboutique.com 🥰 ( We hebben ook hele mooie kleding en sieraden voor volwassenen!! ) 💋 @bananas_and_bananas @xaxa.boutique ( we krijgen binnenkort ook jasjes en petjes!! ) PS : tagg mij en @bananas_and_bananas in je foto met pakje dan reposten wij m!

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Meer over