'Ik heb niet gefaald'

Yolanthe vertelt eindelijk over scheiding van Wesley

20 Mei 2020 13:52 | amusement | Door Irma Tomas

© SBS
We horen de laatste tijd bar weinig van Yolanthe Cabau. En over haar scheiding van Wesley Sneijder wilde ze tot nu toe ook niks kwijt. In een interview in tijdschrift Grazia vertelt ze eindelijk over de breuk. 

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

Yolanthe Cabau zit met zoon Xess Xava al sinds september vorig jaar in een huis in Los Angeles. De actrice/precentatrice is daar een nieuw leven begonnen en hoopt een acteercarrière van de grond te krijgen. 

Contact met Wesley

Contact tussen Wesley en zijn zoon is er natuurlijk wel, maar via Skype: "Het is natuurlijk niet fijn dat we op zo’n grote afstand zitten, en dan is er ook nog het tijdsverschil. Ik ben heel close met mijn moeder, zussen en Wesleys moeder, dus we proberen zoveel mogelijk contact te houden."

Minder sterk

Ze vertelt ook hoe het nu met haar gaat, na de veelbesproken breuk met Wesley: "Ik ben er nog niet helemaal, maar het gaat goed. Sommige momenten voel ik me heel sterk en kan ik de hele wereld aan; dan kijk ik vooruit en niet achteruit. Maar er zijn ook dagen – zeker nu ik veel op mezelf aangewezen ben – dat ik wat minder sterk ben en dingen zo graag anders had gezien. Maar zo is het nu eenmaal niet gelopen.”

Ik heb niet gefaald

Yolanthe heeft inmiddels wel vrede met de situatie: "Ik ben zover dat ik kan zeggen: ik heb niet gefaald. Naar mijn idee falen mensen niet, maar situaties of ondernemingen wel. In dit geval mijn huwelijk. Soms gaan dingen gewoon niet meer of loopt het mis. Daar moet je dan je les uit halen, hoe pijnlijk ook, en hopelijk word je daar op een dag sterker van. Langzaamaan ben ik sterker aan het worden."

De brunette vertelt in het interview ook dat ze nog geen nieuwe liefde heeft. 

Af en toe plaatst Yolanthe mooie plaatjes (vanuit LA)op haar Instagram-account. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

We are all connected in love. 🦋

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Meer over