Yolanthe zag er bij RTL Late Night raar uit door medicijnen

Yolanthe Sneijder-Cabau zag er bij RTL Late Night een beetje gek uit vanwege een zware medicijnenkuur die ze onderging. Het lag niet aan de belichting.

Volgens kijkers had Yolanthe een bezoekje gebracht aan de plastisch chirurg, Carlo Boszhard gaf de belichters van RTL Late Night de schuld, zus Kelly verweet de visagist van RTL Late Night slecht werk en Yolanthe zelf zei dat ze gewoon een slechte dag had. Maar in Linda's Zomerweek vertelde Yolanthe dat haar enigszins opgeblazen gezicht aan medicijnen te wijten was.

Slechte vrouw

Het lukte Yo en Wes jarenlang maar niet om zwanger te worden 'Als Wesley lag te slapen, dan keek ik naar hem en dacht ik: 'Ik ben een slechte vrouw. Ik kan hem geen kindje geven'. Ze onderging daarom een behandeling. „Ik kreeg hele zware medicijnen en een hormoonkuur.” Daarom wilde Yolanthe in eerste instantie ook helemaal niet aanschuiven bij RTL Late Night. „Ik vroeg aan Wes: 'Denk je niet dat mensen iets aan me gaan zien?' Ik zat niet lekker in mijn vel, maar ja werk gaat voor."

Verdrietig

Vervolgens brak de hel los. Iedereen had het over het vreemde gezicht van Yolanthe. En dat deed pijn. „Ik was heel erg verdrietig. Ik ben naar Spanje gegaan en ik heb heel de dag bij mijn vaders graf gezeten."

Yolanthes verhaal viel in goede aarde bij de vele Twitteraars.

Meer over:

Reageren