Nieuwe namen

YouTube-groep De Bankzitters scoort gastrol in The Passion

26 maart 2024 13:09 | amusement | Door Tessa Kok

© Sander Mulkens

Matthy, Koen, Robbie, Raoul en Milo van De Bankzitters zijn niet meer weg te denken van YouTube. De vrienden hebben bovendien al meerdere hits gescoord en allerlei grote shows op hun naam staan. Aanstaande donderdag zullen de leden van de succesvolle groep te zien zijn in de veertiende editie van The Passion.

Dat maakte KRO-NCRV vandaag bekend.

De Bankzitters

De Bankzitters bestaat uit vijf vrienden: Matthyas het Lam, Raoul de Graaf, Koen van Heest, Robbie van de Graaf en Milo ter Reegen. De vriendengroep is een enorme hit op YouTube. Met de video's op hun YouTube-kanaal hebben ze in totaal maar liefst 600 miljoen views behaald.

Maar het succes houdt niet op bij YouTube, want ze brengen ook regelmatig nieuwe muziek uit. Dit jaar hebben ze al twee keer opgetreden in een uitverkochte AFAS Live en volgend jaar staan er maar liefst drie shows gepland in de ZiggoDome.

Gastrol

KRO-NCRV heeft dinsdag bekendgemaakt dat Matthy, Koen, Robbie, Raoul en Milo aanstaande donderdag een gastrol zullen vervullen in The Passion. De Bankzitters zit in een vooropgenomen scène en is dus niet live aanwezig.

Eerder vandaag werd al bekend dat ook misdaadjournalist Alberto Stegeman een gastrol heeft gescoord in het paasspektakel. The Passion is donderdag 28 maart om 20.30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.

Meer over