YouTube-hit: Heidi Klum kust Jay Leno in The Tonight Show

Het Duitse topmodel Heidi Klum is al vierentwintig keer te gast geweest in The Tonight Show. Nu talkshowhost Jay Leno gaat stoppen, nam de blondine gepast afscheid van de beste man.

Heidi zal Leno erg missen nu hij gaat stoppen met zijn presentatiewerk. Het Duitse topmodel werd er zelfs een beetje sentimenteel van. Ooit verhuisde de jonge Heidi vanuit Duitsland naar De States. Volgens het topmodel is het mede aan Jay te danken dat ze is doorgebroken in Amerika. “'Ik wist dat ik iets voorstelde toen ik voor jouw show werd gevraagd” vertelde ze.

Zoenen

De blonde schone bedankte Jay uitvoerig. 'Ik zal nooit meer in je show zitten. Ik zal je missen.' Vervolgens werd er door de twee flink gezoend 'Oh, je gaat ervoor!', stelde Heidi vast. De met lippenstift besmeurde Jay bleef lachend achter. 

The Tonight Show

Het NBC-praatprogramma The Tonight Show wordt uitgezonden sinds 1954 en is een van de langstlopende amusementsprogramma’s in de Verenigde Staten. Decennialang heeft het wereldberoemde gasten ontvangen, waaronder Michael Jackson en Barack Obama. Jay Leno presenteerde de show sinds 1992. In 2013 kondigde hij zijn afscheid aan en op 6 februari is hij voor het laatst te zien. Komiek Jimmy Fallon neemt in 2014 de fakkel van Leno over. 

Reageren