Yvon Jaspers blikt terug op tien jaar Boer Zoekt Vrouw

Yvon Jaspers reed op 21 november 2004 het erf op om een boer bij te staan in zijn zoektocht naar de liefde. Nu, exact tien jaar en 68 boeren later, zendt de twee speciale uitzendingen van Boer zoekt Vrouw uit.

Alle Boer Zoekt Vrouw-boeren komen voor de speciale jubileumuitzending samen op een bijzonder landgoed. Uiteraard is ook de altijd nieuwsgierige Yvon Jaspers van de partij.

Reünie

Yvon Jaspers gaat tijdens de reünie op zoek naar bijzondere verhalen. Hebben de boeren uit de ruim 10.000 brieven die ze kregen die ene ware gepikt? Hebben ze de liefde van hun leven gevonden waarnaar ze zo op zoek waren?

Quiz

Tijdens de jubileumuitzending komt ook de ‘10 jaar Boer zoekt Vrouw-Quiz’ aan bod. Gedurende het spel passeren vele spraakmakende, grappige en ontroerende fragmenten uit 10 jaar Boer Zoekt Vrouw nogmaals de revue.

Boer Zoekt Vrouw

Yvon Jaspers spreekt de boeren niet alleen op het landgoed, ze gaat ook terug naar enkele boerderijen in binnen- en buitenland. Zo bezoekt ze onder meer boer Jos in Frankrijk en boer Johan in Denemarken. Ook gaat ze langs bij boer Martin en Wilma. Zijn de acht kinderen inmiddels helemaal aan elkaar gewend?

Yvon Jaspers

In de afgelopen tien jaar is er ontzettend veel met de boeren gebeurd. De mannen en vrouwen hadden de hoop in de liefde opgegeven, tot ze een brief naar de KRO stuurden. ‘’Het leven is zoveel leuker sinds die dames en heren het erf op kwamen lopen’’, vertelt Yvon Jaspers.

Jubileum

Boer Zoekt Vrouw blijft Yvon Jaspers op een positieve manier verbazen. ‘’Sommigen zijn inmiddels negen jaar bij elkaar, veel van hen zijn getrouwd, er zijn tientallen kinderen geboren. En als het programma de ware nog niet heeft gebracht, leverde het wel vriendschappen voor het leven op. Het is echt een Boer zoekt Vrouw familie geworden. Daar ben ik heel erg blij mee!”

10 jaar Boer Zoekt Vrouw is  21 en 28 december om 20.20 uur te zien bij de KRO op NPO 1.

Boer Frans uit het derde seizoen Boer Zoekt Vrouw maakte deze week bekend dat hij vader is geworden van zijn eerste kindje.

Reageren