Yvon Jaspers gaat weer internationaal met Boer Zoekt Vrouw

Yvon Jaspers zal de komende tijd veel vlieguren gaan maken. De presentatrice gaat op pad voor het tweede seizoen van Boer Zoekt Vrouw Internationaal.

De nieuwe serie Boer Zoekt Vrouw Internationaal staat gepland voor 2016. Ook dit keer gaan 5 geëmigreerde boeren op zoek naar een leuke Nederlandse partner. De reeks uit 2013/2014 was volgens Yvon Jaspers een succes op alle fronten: „Boer Johan in Denemarken geloofde niet dat er ooit iemand 'Ik hou van jou' tegen hem zou zeggen. Zijn hele leven lang droomde hij daarover en nu is het de waarheid. Ingrid woont inmiddels bij hem op de boerderij en werkt volop mee. Ze hebben in elkaar de ware liefde gevonden. Dat is het mooiste wat Boer Zoekt Vrouw kan brengen.”

Overweldigende reacties

Yvon denkt zelfs dat de boeren in het buitenland haar nog harder nodig hebben dan de binnenlandse polderboeren. „Misschien is het voor Nederlandse boeren in het buitenland nòg wel moeilijker om die ene ware te vinden. Ze worden opgeslokt door hun bedrijf dat ze vaak vanaf de grond opbouwen. De taal en de andere cultuur maken het er niet makkelijker op. De overweldigende reacties van de briefschrijfsters maakt duidelijk dat Nederlandse vrouwen staan te popelen om het grote avontuur in het buitenland aan te gaan.
Inmiddels komen de aanmeldingen binnen van Nederlandse boeren van over de hele wereld. Ik verheug me erop de nieuwe boeren te leren kennen!"


Nederlandse boeren in het buitenland die veel zin hebben in een vrouw of man kunnen zich nog aanmelden voor dit nieuwe seizoen via de website: boerzoektvrouw.kro.nl/info/aanmelden

 

Meer over:

Reageren