Maak kennis met Buck

Yvon Jaspers introduceert nieuw gezicht voor reünie-aflevering van Boer zoekt Vrouw

25 oktober 2023 14:32 | amusement | Door Tessa Kok

© KRO-NCRV
Zeg je Boer zoekt Vrouw, dan zeg je Yvon Jaspers. De presentatrice is onlosmakelijk verbonden met het populaire programma en geeft fans van de show regelmatig een kijkje achter de schermen.

Via haar Instagram account maakt Jaspers bekend dat vandaag de reünie-aflevering wordt opgenomen. En kijkers kunnen rekenen op een nieuw gezicht in deze uitzending!

Hond Tommy

Trouwe kijkers van Boer zoekt Vrouw kennen hond Tommy wel. Dit is de hond van Yvon Jaspers, die ze vaak meeneemt als ze de boeren voor het programma bezoekt. Niet alleen de boeren zijn blij met de komst van hond Tommy, ook de kijkers zijn gek op de viervoeter. Het was dan ook een flinke teleurstelling toen bleek dat Tommy niet mee was tijdens de opnames van Boer Zoekt Vrouw Europa. De hond van Jaspers raakte namelijk gewond toen hij werd aangevallen door een andere hond. Tommy is al sinds 2016 in het populaire KRO-NCRV-programma te zien.

Nieuw gezicht: Buck

Goed nieuws voor de fans die Tommy gemist hebben, want in de reünie-aflevering is de viervoeter weer van de partij. Maar daar is Tommy niet alleen, want er is ook een nieuw gezicht aanwezig! Via Instagram laat Yvon weten dat ook haar nieuwe hond Buck erbij is. 

Tijdens de reünie-aflevering van Boer zoekt Vrouw wordt duidelijk of de boeren van het huidige seizoen verliefd zijn geworden of niet en hoe hun toekomst eruitziet. Deze uitzending is op zondag 26 november op de buis te zien. Het wordt een aflevering met Yvon, de boeren én Tommy en Buck!

Meer over