En Nu Zelf!

Yvon Jaspers in september te zien met spin-off van Onze Boerderij

29 juli 2022 09:49 | amusement | Door Judith Regeling

© KRO-NCRV
Yvon Jaspers is vanaf 3 september weer wekelijks te zien met een boerenprogramma. In Onze Boerderij: En Nu Zelf! start ze haar eigen boerderij.

Met al die jaren ervaring door Boer Zoekt Vrouw en Onze Boerderij zou dat voor haar toch een appeltje-eitje moeten zijn.

Onze Boerderij: En Nu Zelf!

Na zeventien seizoenen van Boer Zoekt Vrouw gooit Yvon Jaspers het dit najaar over een andere boeg. In Onze Boerderij: En Nu Zelf! is namelijk te zien hoe ze eindelijk haar grote droom waarmaakt: het starten van een eigen boerderij.

Bekende boeren

Ze hoeft dit echter niet alleen te doen: ze krijgt hulp van diverse bekende boeren. "De een heeft verstand van akkerbouw, de ander van kippen en weer een ander van varkens. Ze zullen mij helpen met bouwen van stalletjes, adviseren over hoe we het beste de grond kunnen bewerken, welke dieren ik moet gaan houden en wat de grote valkuilen zijn", liet ze eerder al weten.

Yvon Jaspers

Via haar Instagram gaf ze ook al een klein tipje van de sluier. Daaruit blijkt direct dat de grond die ze tot haar beschikking heeft erg vruchtbaar is. "We did it. Vandaag een geweldige oogst binnengehaald", schrijft ze bij een foto waar ze zelf tussen de aardappelen ligt. "Wat kan je toch gelukkig worden van heerlijke piepers. En een heerlijk team dat zich vol overgave stort op ons landje en ons programma. Zo blij!"


Onze Boerderij: En Nu Zelf! is vanaf 3 september wekelijks om 19:00 uur te zien op NPO1.

Meer over