Wie-o-wie doen er mee?

Yvonne Coldeweijer jaagt nu ook op kandidaten Expeditie Robinson

3 juni 2022 10:03 | amusement | Door Judith Regeling

© ANP Ramon van Flymen
Na alle geruchten over het vreemdgaan van tal van BN'ers heeft 'roddelkoningin' Yvonne Coldeweijer nu haar pijlen gericht op de potentiële kandidaten van Expeditie Robinson. Haar spionnen zouden zelfs wat mensen hebben gespot.

De vraag blijft natuurlijk nog wel of het klopt.

Expeditie Robinson

Yvonne Coldeweijer laat er in ieder geval geen onduidelijkheid over bestaan: ze weet precies waar en wanneer het seizoen wordt opgenomen én een aantal BN'ers die deelnemen. Op haar Instagram brengt ze het nieuws. "Expeditie Robinson wordt dit jaar opgenomen in Maleisië. Dat wordt weer een lekker zweterig seizoen", schrijft ze erbij doelend op vorig jaar. Toen werd het seizoen - in verband met de huidige coronamaatregelen - opgenomen in het ietwat frissere Kroatië.

Iliass Ojja

Volgens de spionnen van Yvonne zijn er ook al wat BN'ers op het vliegveld van Kuala Lumpur gespot, namelijk acteurs Mike Weerts, Iliass Ojja en Niek Roozen en 'champion' uit Beat The Champions Devrim Aslan. De vraag is nog of dit daadwerkelijk klopt, maar het is een kwestie van tijd voor het echte deelnemersveld wordt onthuld.

Meer over