Zac Efron vraagt Paris Jackson naar première Baywatch

30 maart 2017 11:07 | amusement | Door Televizier

Zac Efron heeft Paris Jackson uitgenodigd om naar de première van de film Baywatch te komen. De acteur had nog wat goed te maken had met de dochter van Michael Jackson.

Vorige week was Paris te gast in de talkshow van Jimmy Fallon. Daar vertelde ze dat haar eerste concert ooit de live-uitvoering van High School Musical was. In de films speelde de nu 29-jarige Zac Efron de hoofdrol, maar tot grote teleurstelling van Paris deed hij die dag niet mee. “Zac was druk bezig met filmen en kon er niet bij zijn. Ik was een tienjarige met een gebroken hart.”

Première van Baywatch

Zac hoorde van de enorme domper voor Paris en besloot het goed te maken met de actrice. “Ik moet dit goedmaken”, grapte hij tijdens een interview met E! News. “Misschien kan ze naar de première van Baywatch komen. Je bent hierbij uitgenodigd.”

Het was een grap

Een leuk gebaar van de acteur en een mooie kans voor Paris om alsnog haar idool te ontmoeten, maar Paris zelf vindt het allemaal wat minder leuk. Het is niet duidelijk of ze in mei naar de première van de film Baywatch zal gaan.

Meer over