Ai!

Zangeres Macedonië slechtst gekleed op Eurovisie Songfestival 2018

Marija Ivanovska vertegenwoordigde Macedonië tijdens het Eurovisie Songfestival 2018. Ze strandde in de halve finale, maar weet nu toch een prijs in de wacht te slepen. Ze wint de Barbara Dex Award, de prijs voor slechtst geklede artiest op het Eurovisie Songfestival.

De afgelopen dagen hebben fans uit heel Europa gestemd op de artiest die volgens hen in de meest foute outfit op het podium verscheen. De winnaar is inmiddels bekend. Aan Marija Ivanovska de twijfelachtige eer om de Barbara Dex Award in ontvangst te nemen.

Felroze cape en strakke short

"Zangeres Marija Ivanovska begon te zingen in een felroze cape en strakke short. En alsof dat nog niet genoeg was maakte de cape plaats voor een topje dat een wel erg vreemd motief had. Je raakt er niet over uitgepraat", meldt Songfestival.be, de organisator van de prijs.

Trijntje Oosterhuis

De Barbara Dex Award wordt sinds 1997 uitgereikt. In 2015 won onze eigen Trijntje Oosterhuis de prijs voor slechtst geklede artiest op het Eurovisie Songfestival. De luispaardenjas van Waylon viel dit jaar gelukkig wél in de smaak bij de kijkers.

Lees ook: Gaat Maan naar het Eurovisie Songfestival?

Meer over:

Reageren