De kilo's zijn weg

Zangeres Numidia is enorm afgevallen en ziet er fantastisch uit!

20 juni 2024 15:47 | amusement | Door Irma Tomas

© AVROTROS
We kennen Numidia als een zangeres met een vol figuur, maar das war einmal. De zangeres viel 21 kilo af en huppelt nu door het leven als een rank hertje. 

Numidia schrijft op haar Instagram-pagina dat ze niet meer lekker in haar vel zat en dat het haar dwars zat dat ze bepaalde kleren niet meer aankon. De knop moest om. En dat deed ze rigoureus. 'Elke dag trainen, koken en vroeg naar bed. Mijn gezondheid op één gezet en gaan!'

Zes kledingmaten minder

Net als zoveel BN'ers voor haar, waagde Numidia zich aan het befaamde afvalprogramma Dag Eén. De resultaten zijn indrukwekkend. Waar de weegschaal eerst 93,3 kilo aanwees, is dat nu 72,2, de taille van Numidia is 26 centimeter gekrompen en ze draagt maar liefst zes kledingmaten minder dan een half jaar geleden. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Numidia (@numidiamusic)

Lees ook: Herman den Blijker viel recentelijk nog meer af dan Numidia

2500 euro

Numida is de zoveelste BN'er die goede resultaten bereikt met Dag Eén. Heleen van Royen, Jeroen van der Boom, Isa Hoes, Halina Reijn, Lieke van Lexmond, Bridget Maasland en Eloise van Oranje ondergingen het traject ook al. Voor gewone stervelingen is Dag Eén helaas minder toegankelijk, het programma kost 2500 euro per 12 weken. Maar dat maakt de prestatie van Numidia niet minder indrukwekkend. 

Meer over