Een bijzonder goedenavond

Zes afleveringen Tafkal nu wekelijks op Videoland te zien

26 augustus 2022 14:30 | amusement | Door Marjolein Vos

© Tom Cornelissen
Fans van De Lama's kunnen hun hart ophalen. Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Patrick LodiersJeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer, die nu optreden onder de naam Tafkal (the artists formerly known as Lama's), hebben weer hun lolbroeken aangetrokken. Vanaf vandaag komt er elke week een nieuwe aflevering van een zesdelig seizoen online op Videoland.

Het is alweer even geleden dat we De Lama's of nu dan Tafkal op deze wijze op televisie hebben gezien. Van 2004 tot en met 2008 was De Lama's een enorm succesvol tv-programma. In 2019 keerden De Lama's terug op het podium in de Ziggo Dome. In 2020 verzorgden de mannen een online improvisatietheater. En nu achttien jaar na de start van De Lama's maken de heren opnieuw een comeback. 

Theatershow

Naast een theatershow die gepland staat van februari tot juni 2023 staan er dus nu gloednieuwe afleveringen van Tafkal op Videoland. De bekende spelletjes zoals 'De dierenwinkel, ''de doventolk' en 'de allerslechtste aller tijden' komen in de afleveringen voorbij en de gasten van deze serie zijn: Estavana Polman, Nienke Plas, Marcel van de Ven, Kraantje Pappie, Willie Wartaal en Miljuschka Witzenhausen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Elke vrijdag verschijnen de komende weken de nieuwe afleveringen op Videoland.

Meer over