Spannend!

'SBS6 maakt zesdelige serie van Moordfeest'

17 april 2024 13:32 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten/Talpa
Als we Tina Nijkamp mogen geloven krijgt de eenmalige tv-special Moordfeest van SBS6 dit jaar nog een vervolg. En niet zomaar eentje, er komt een zesdelige serie van.

Dat wordt dus weer meespeuren!

Lees ook: Daphne Deckers doet mee aan Moordfeest: 'Ik was het minst fanatiek van iedereen' 

Moordfeest

Afgelopen december was Moordfeest voor het eerst en tevens laatst te zien op SBS6. In deze spelshow bezochten diverse BN'ers als Guido Spek, Patrick Martens, Kees Boot en Daphne Deckers een bruiloft op een chique locatie. Om een feestje te bouwen, dachten ze, maar de werkelijkheid bleek toch echt een stuk minder rooskleurig: er werd namelijk een moord gepleegd en aan hen de taak om uit te zoeken wie de dader was.

Ook voor de kijkers thuis bleef het een raadsel wie de moord op - in dit geval - Victoria Koblenko op zijn geweten had. Zij konden wel meespeuren door op zoek te gaan naar hints, de QR-codes te scannen en vervolgens via hun telefoon diverse vragen te beantwoorden. Wie dat het snelste en het best deed, mocht aan het einde van de avond 10.000 euro op zijn rekening bijschrijven.

Nieuwe reeks

Nu komt er dus een vervolg, zo weet Tina Nijkamp. "SBS6 begint in oktober met een zesdelige serie van Moordfeest. Die gaat op de zaterdagavond uitgezonden worden op SBS6", aldus de mediapersoonlijkheid in haar podcast Tina's TV Update. "In die afleveringen zien we  zeven verschillende BN'ers die een moord gaan oplossen op een locatie. De aflevering daarop zijn er dan weer zeven nieuwe BN'ers, een nieuwe locatie en een nieuwe moordenaar. De afleveringen staan dus op zichzelf."

Wanneer Moordfeest precies te zien is, is alleen nog niet bekend.

Meer over