Zico uit Wie Trouwt Mijn Zoon zit nu in Sex Academy

3 november 2015 14:18 | amusement | Door Televizier

© Screenshot Sex Academy

Anderhalf jaar geleden was Zico Zentveld nog te zien toen hij een vrouw zocht in Wie Trouwt Mijn Zoon? Nu doet dezelfde Zico mee aan Sex Academy. 

De opvallende realitycarrière van Zico (27) kwam aan het licht toen hij maandag aantrad in Sex Academy omdat zijn sexleven ingedut was.  Of zoals hij op de site van Sex Academy staat aangekondigd: 'Het seksleven van Zico en Nadia is in een flinke sleur terecht gekomen sinds ze een baby hebben en vragen zich af hoe ze de boel weer kunnen upspicen.'

Zin in Seks

Die sleur is er dus vrij snel gekomen nadat Zico aan de vrouw is gekomen. Want de SBS 6-serie Wie Trouwt Mijn Zoon? was nog maar anderhalf jaar geleden. Toen werd Zico door zijn opa aangemeld voor een leuk meisje en nadat hij er vandoor ging met een potentiële vrouw van een andere kandidaat vond hij via het programma toch een vrouw: Nadia. Maar nu heeft het stel een baby en zit het al in een sleur. Dat Zico vanaf de bank naar zijn vriendin roep dat hij wel zin heeft in seks, doet de zaken geen goed. 

Hopelijk krijgen Zico en Nadia hun relatie weer op de rails zodat ze samen aan nog veel meer reality tv mee kunnen doen. Is Temptation Island een idee?


Meer over