Goed kijken

Zie jij het? RTL deelt eerste beelden van kandidaten Expeditie Robinson 2023

10 augustus 2023 10:32 | amusement | Door Esther Hut

© Shotbysud

Over ruim 3 weken gaat alweer het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson van start, maar wie zijn er dit jaar bereid om zichzelf helemaal uit te hongeren op een onbewoond eiland? Het raden kan beginnen want RTL heeft de eerste beelden gedeeld.

Alhoewel, je moet wel een bril opzetten om een glimp op te vangen van de kandidaten.

Lees ook: Dit weten we al over Expeditie Robinson 2023

Wie zijn het?

Op Instagram heeft RTL een post gedeeld met de tekst “Goed kijken!”. Het is inderdaad goed kijken, want je ziet in eerste instantie alleen maar de zee. Maar heel vaag zie je toch de kandidaten verschijnen in het water.

Waar de meeste kandidaten eigenlijk nog steeds wel erg vaag blijven, springen er toch wel een paar gezichten uit. Zo is bijvoorbeeld Guido Spek (oud-GTST) duidelijk te zien en ook zien we presentatrice Iris Enthoven aardig op de voorgrond.

Geruchten

Of het daadwerkelijk zo is, is nog even afwachten natuurlijk. Alhoewel de juicekanalen al een maanden roepen dat ze het weten. Zij noemen bijvoorbeeld influencer Janice Blok, model Chelsey Weimar, zangeres Eva Simons, verslaggever Mark Baanders, GTST-ster Hassan Slaby, tv-kok Roberta Pagnier en zanger Maxim. Ook worden Jaimie Vaes, acteur Willem Voogd, personal trainer Radmilo Soda en verslaggever Frits Wester, voormalig GTST-ster Guido Spek en presentatrice Iris Enthoven genoemd.

De bevestiging krijgen we vast binnenkort van RTL.

Expeditie Robinson gaat op zaterdag 2 september van start. Fans van het programma hoeven daarna niet lang te wachten, want aflevering twee is al op zondag 3 september te zien. Daarna kijk je iedere zondag om 20:00 uur naar een nieuwe aflevering.

Meer over