Voorproefje

Zien: De eerste beelden van het nieuwe seizoen van Beste Zangers

16 augustus 2023 13:14 | amusement | Door Tessa Kok

© AVROTROS

Nog even wachten en dan worden we weer getrakteerd op prachtige optredens van de artiesten in het nieuwe seizoen van Beste Zangers. AVROTROS heeft een voorproefje gedeeld van de gloednieuwe reeks, die in september van start gaat.

En zoals we al in de eerste beelden kunnen zien, belooft het weer emotioneel te worden. Kijkers kunnen zich voorbereiden op ontroerende momenten.

De artiesten van dit seizoen

Voor het nieuwe seizoen zijn weer 7 artiesten verzameld die elkaars liedjes in een nieuw jasje gaan steken. Douwe Bob, Duncan Laurence, Nick Schilder, Marco Bakker, Numidia, MEAU en Mell zijn te zien in de nieuwe reeks van het populaire zangprogramma. De presentatie ligt in handen van Jan Smit.

Eerste beelden

In de allereerste sneak peek van het nieuwe seizoen krijgen kijkers alvast wat momentjes van de optredens te zien die ons te wachten staan. Bij Beste Zangers is het niet ongebruikelijk dat de artiesten geraakt worden door de optredens en ook dit seizoen lijkt dat weer te gaan gebeuren. In de trailer zien we al een momentje waar Douwe Bob met natte oogjes naar een optreden zit te kijken.

Benieuwd naar de eerste beelden? Bekijk ze hieronder!

Beste Zangers is vanaf 2 september elke zaterdag om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1 te zien.

Meer over