Voorproefje

Zien: de eerste beelden van RTL-programma Bestemming X

18 april 2024 20:15 | amusement | Door Tessa Kok

© Jasper Suyk / Dracorubio
Het duurt nog maar heel even voordat het gloednieuwe spelprogramma Bestemming X van start gaat op RTL 4. Maar voor wie eigenlijk niet kan wachten is er goed nieuws, want de eerste beelden zijn er!

RTL Boulevard heeft de eerste beelden donderdagavond gedeeld.

Bestemming X

Voor het nieuwe RTL4-programma Bestemming X stappen tien kandidaten in een geblindeerde bus voor een bizarre reis door Europa. Ze zijn onderweg naar Bestemming X, maar hebben onderweg geen idee waar ze daadwerkelijk zijn. Elke aflevering brengt nieuwe uitdagingen en opdrachten met zich mee die vol zitten met hints, misleidingen en verborgen aanwijzingen.

Deze hints en aanwijzingen kunnen de kandidaten een beter beeld geven van waar ze zich momenteel bevinden of hen juist op het verkeerde spoor zetten.

Aan het einde van iedere aflevering moeten de kandidaten raden waar ze op dat moment zijn. Degene die hier het verst naast zit, moet de bus verlaten en is uitgeschakeld. Zo wordt de groep steeds kleiner. Het doel van het programma is om presentator Nasrdin Dchar te vinden op Bestemming X. De persoon die hier als eerste in slaagt, gaat er met de winst vandoor.

Net als bij het spelprogramma Wie is de Mol? hebben kijkers ook bij deze spelshow de kans om thuis mee te spelen. Hiervoor is een speciale Bestemming X-app gemaakt.

De allereerste beelden

Ben je benieuwd naar wat je van het gloednieuwe RTL4-programma kunt verwachten? Hieronder kun je de eerste beelden bekijken.

Bestemming X is vanaf 10 mei wekelijks vanaf 20:00 uur op RTL4 te zien. 

Meer over