De trailer is er!

Zien: Videoland deelt beelden van kerstfilm 'Eerste Hulp Bij Kerst' van Will Koopman

21 november 2023 13:11 | amusement | Door Tessa Kok

© William Rutten / Rob Jacobs
Regisseur Will Koopman heeft een tijdje terug onthuld dat ze druk bezig was met een kerstfilm. Het wachten is nu bijna voorbij, want vanaf 6 december is de Videoland-original te streamen. Vandaag heeft Videoland de eerste beelden gedeeld.

'Eerste Hulp Bij Kerst'

'Eerste Hulp Bij Kerst' is een heerlijke feelgood kerstfilm die het verhaal vertelt van vier totaal verschillende medewerkers van de spoedeisende hulp. Op kerstavond moeten ze met elkaar, hun eigen uitdagingen en patiënten zien om te gaan. De medewerkers Lily, Ben, Yannick en Shanti worden onbewust aan elkaar gekoppeld en ontdekken dat ze alle vier dezelfde blinde vlek hebben: om anderen lief te hebben, moet je eerst van jezelf houden.

Maar dat is niet alles, want kijkers van de kerstfilm kunnen ook rekenen op beelden van een sneeuwstorm, een overenthousiast gospelkoor, ontsnapte rendieren, vreemde bezoekers, unieke momenten en een mysterieuze patiënt. Dit allemaal bij elkaar zorgt ervoor dat Lily, Ben, Yannick en Shanti wel wat hulp nodig hebben deze Kerstmis. 

De trailer

Streamingdienst Videoland heeft vandaag de eerste beelden van de speelfilm gedeeld. De Videoland Orginal 'Eerste Hulp Bij Kerst' is geregisseerd door Will Koopman, bekend als regisseur van onder meer Gooische Vrouwen en Oogappels. Zet 6 december maar in je agenda, want vanaf dan kun je jezelf onderdompelen in de kerstsfeer met deze film. Hieronder kun je de trailer bekijken.

Meer over