Tweede concert aangekondigd

Ziggo Dome concert Ik geloof in mij-artiesten in 1 minuut uitverkocht

27 november 2020 16:34 | amusement | Door Dominique Hofman

© Ik geloof in mij
De kaartverkoop voor het concert van de artiesten van het SBS6-programma Ik geloof in mij waren binnen een minuut uitverkocht. De organisatie heeft daarop besloten om direct een tweede show in de verkoop te laten gaan.

Op zaterdag 12 december gaat het gebeuren voor de artiesten van het SBS6-programma Ik geloof in mij: een optreden in de Ziggo Dome voor een exclusieve groep fans. De kaartverkoop voor het concert in de Amsterdamse concerthal ging vrijdagmorgen om 10.00 uur van start en was om 10.01 uur al uitverkocht. De organisatie besloot daarom een tweede concert te organiseren, waarvan de kaarten ook te koop zijn.

Wilfred Genee

Tijdens het concert kunnen fans hun favoriete artiesten uit het programma live on stage bewonderen. René le Blanc, Dario, Rutger van Barneveld, Johan Kettenburg, Wally Mckey, Dave van Well en Gio maken zich op voor een groot feest. Tijdens het concert zingen de Ik geloof in mij-sterren op het grote podium van de Ziggo Dome, hetzelfde podium waar al hun idolen ook hebben gestaan. Hoe de show wordt aangekleed, wordt helemaal bepaald door de artiesten zelf. De presentatie van het concert ligt in handen van Wilfred Genee.

Voor iedereen die niet live bij de concerten aanwezig kan zijn, is het concert te volgen via de social media-kanalen van SBS6. De weg naar het concert en alle voorbereidingen hierop zijn te zien in het tweede seizoen van Ik geloof in mij. Dat seizoen is dit voorjaar te zien is bij SBS6. 

Meer over