International

Ziggy Krassenberg van The Voice en K2 Zoekt K3 doet mee aan American Idol

5 december 2023 11:05 | amusement | Door Judith Regeling

© ANP JEROEN JUMELET
Ziggy Krassenberg gaat internationaal. De zanger en influencer, bekend van optredens in programma's als The Voice of Holland, K2 Zoekt K3 en het recent uitgezonden Good Luck Guys op Prime Video, gaat zijn geluk beproeven bij American Idol.

Dit nieuws deelt hij enthousiast op zijn eigen Instagram-account.

Ziggy Krassenberg 

Misschien herinner je Ziggy Krassenberg al van zijn eerdere optredens op televisie. In de afgelopen jaren nam hij deel aan programma's als Idols, K2 Zoekt K3 en The Voice of Holland. Dit jaar maakte hij ook deel uit van Good Luck Guys, een Prime Video-programma waarin zes bekende duo's naar Thailand reisden om daar een competitie met elkaar aan te gaan. De winnaar mocht een aantrekkelijk geldbedrag mee naar huis nemen.

American Idol

Na zijn avontuur in Thailand lijkt Ziggy nu de smaak te pakken te hebben voor internationale uitdagingen, want binnenkort zal hij te bewonderen zijn in American Idol. Op zijn sociale media kondigt hij met trots aan: "USA Here I Come. Met trots kondig ik aan dat ik auditie ga doen bij ABC’s American Idol. Terug naar de plek waar het zeven jaar geleden allemaal begon."

In Nederland lukte het hem destijds niet om de liveshows te behalen. Voor hem is het daarom te hopen dat het hem nu beter vergaat.

Benieuwd? Zijn auditie wordt in februari 2024 uitgezonden bij ABC.

Meer over