Mysterieus

Zijn dit de eerste deelnemers van De Verraders Halloween 2024?

27 februari 2024 10:17 | amusement | Door Judith Regeling

© Jasper Suyk/RTL
Terwijl De Verraders met onbekende deelnemers nog steeds op televisie te zien is, zijn de makers achter de schermen al bezig met de voorbereidingen voor een Halloweeneditie. Er zijn zelfs al potentiële deelnemers gespot!

Ook dit jaar proberen diverse BN'ers hun grootste angsten te overwinnen.

Lees ook: Welke varianten van De Verraders zijn te zien op Videoland? 

De Verraders Halloween

De Verraders Halloween lijkt qua opzet enorm op op de reguliere variant. Ook in deze reeks strijden diverse BN'ers om een aanzienlijke zilverschat en draait het voor de getrouwen allemaal om het ontmaskeren van de Verraders .Echter, er zijn zeker verschillen. De Halloweeneditie wordt gepresenteerd door Frank Evenblij en staat volledig in het teken van 31 oktober, oftewel Halloween. De opdrachten zijn dus enger, de rondetafels meedogenlozer en de algehele sfeer angstaanjagender.

Nieuwe kandidaten

Hoewel het nog even duurt voordat de nieuwe afleveringen te zien zijn, zitten de makers niet stil. Volgens Dagblad van het Noorden zijn de opnames, die net als vorig jaar plaatsvinden op Landgoed De Havixhorst in het zuiden van Drenthe, in volle gang. Het toeval wil dat YouTuber en presentatrice Nienke Plas, radio-dj Sander Lantinga, zanger Marco Schuitmaker en ondernemer Olcay Gulsen daarbij in de buurt zijn gespot.

Of dit viertal ook daadwerkelijk meedoet, moet blijken. De verwachting is dat De Verraders Halloween eind september of begin oktober exclusief op Videoland te zien zal zijn. 

Meer over