Nieuw avontuur

Zo gaat het nu met Maria en Manuel uit Voor Hetzelfde Geld

4 juni 2024 12:01 | amusement | Door Tessa Kok

© Voor Hetzelfde Geld / Videoland
Kijkers van Voor Hetzelfde Geld konden gisteravond zien hoe Maria en Manuel op zoek gingen naar een nieuwe woning. Ze hadden een klein appartementje in Rotterdam-Zuid, maar waren op zoek naar een groter huis. In Voor Hetzelfde Geld kozen ze uiteindelijk voor een groot huis in Dordrecht.

In gesprek met RTL Boulevard vertellen ze over hun huidige situatie.

Huis in Dordrecht

Het koppel mocht in Voor Hetzelfde Geld vier huizen bezichtigen. Ondanks dat het niet helemaal voldeed aan hun wensen, raakte het stel verliefd op een groot huis in Dordrecht. ''Het was niet moeilijk om de keuze te maken", vertelt Manuel in gesprek met RTL Boulevard. "Het huis in Dordrecht paste netjes binnen het budget en het was instapklaar, dus perfect voor ons als starters". 

Het proefwonen was dan ook een groot succes. "Het was zo’n leuke week: alles was heel schoon, mooi ingericht en het bed lag lekker. We voelden ons er meteen thuis en ook onze familie vond het goed bij ons passen", aldus Manuel. 

Droomhuis

De zoektocht in Voor Hetzelfde Geld is voor Maria en Manuel zeker geslaagd, want het koppel is in januari verhuisd naar hun nieuwe woning. "We vonden de stijl van de vorige bewoner al heel mooi, maar wij wilden het nog lichter in huis. Daarom hebben we gekozen voor een witte vloer: wat een verschil is dat", zegt Maria.

Ze hebben nog de wens om het huis in de toekomst uit te bouwen. "Maar voor nu zitten we hier zo goed, het is echt ons droomhuis geworden. We hebben dus nog wel wensen, maar die kunnen we hier ook realiseren. We zijn zeer gelukkig'', concludeert Maria.

Voor Hetzelfde Geld is iedere maandag om 20.30 uur op RTL 4 te zien.

Meer over