Ongeneeslijk optimistisch

Zo gaat het nu met Simone uit Foodtruck gezocht

13 augustus 2020 09:54 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot YouTube
In de slotaflevering van Foodtruck gezocht maakten we kennis met Simone. Ze wilde een foodtruck beginnen, maar had nog geen idee wat ze nu eigenlijk wilde verkopen.

Na zes afleveringen zwaaide Foodtruck gezocht af met het bijzondere verhaal van Simone die nog heel erg zoekende was in het leven en de liefde. Daarom besloot ze een foodtruck bedrijfje op te starten, al zat ze wel vol twijfels.

Alleenstaand

Als alleenstaande moeder probeert Simone het hoofd boven water te houden met meerdere baantjes. Ze geeft boksles aan kinderen en werkt in de catering, maar een foodtruck lijkt haar ideaal. Van haar ex koopt ze voor 20.000 euro een truck die geschikt is voor haar doel, maar ze weet nog niet precies wat ze wil verkopen.

Corona

Na lang wikken en wegen besluit ze zich op ambachtelijke lekkernijen als stoofvlees en croque monsieurs te storten, maar dan breekt de coronacrisis uit en is ze ineens al haar inkomsten kwijt. Nu alles langzaam weer opstart, krijgt Simone weer meer klussen. Ze laat weten vol goede moed door te gaan. Als ze 2020 kan overleven, kan ze wat haar betreft alles aan. 

Meer over