Amusement ten top

Zo ziet de vernieuwde zaterdagavond van NPO1 eruit

12 mei 2022 10:55 | amusement | Door Judith Regeling

© Olivier Thijssen
Na Heel Holland Bakt, Wie Denk Je Wel Dat Je Bent en deze week de grote finale van het Eurovisie Songfestival, gaat de zaterdagavond van NPO1 vanaf volgende week op de schop. Inmiddels zijn de plannen duidelijk.

Onder meer Matthijs van Nieuwkerk maakt zijn comeback. Alleen dan niet met Matthijs Gaat Door.

The Connection

Vanaf zaterdag 21 mei is namelijk The Connection te zien, een nieuwe spelshow met Matthijs van Nieuwkerk aan het roer. Wekelijks ontvangt hij drie bekende gasten die hun best doen een hele stapel kennisvragen te beantwoorden die op het eerste oog volledig losstaan van elkaar. Het tegendeel is echter waar: zowel de vragen als de kandidaten hebben iets gemeen en het is aan hen om uit te vogelen wat de ultieme connectie is. Aan cabaretiers Pieter Derks, Ronald Snijders en Alex Ploeg de taak om af te trappen.

The Connection is vanaf 21 mei wekelijks om 20:28 uur te zien op NPO1.

Mis niks: Download de gratis TVgids.nl app Download nu

Even Tot Hier

Wie geen genoeg krijgt van vermakelijke tv, kan daarna gewoon blijven hangen voor de nieuwste afleveringen van Even Tot Hier. Stiekem keren Niels van der Laan en Jeroen Woe aanstaande zondag al terug, maar vanaf 21 mei zijn ze weer wekelijks op zaterdag te zien. Ook dit seizoen vermaken ze hun publiek weer met een muzikale voorstelling over de week in samenwerking met de Miguel Wiels band.

Even Tot Hier start op zondag 15 mei, maar is vanaf 21 mei wekelijks op zaterdag om 21:25 uur te zien.

Ik Vertrek: Hoe Is Het Nu Met?

Vervolgens is het de beurt aan Ik Vertrek: Hoe Is Het Nu Met? om de tv-avond van NPO1 af te sluiten. In die aflevering hoor je onder meer hoe het nu gaat met Ruud en Linda Moerman, die in 2007 samen met hun drie puberzonen vertrokken naar Zuid Frankrijk, en met Yvonne en Valentijn van der Vlak, die in 2012 een camping startten in de Franse Alpen. 

Ik Vertrek is vanaf 21 mei wekelijks om 22:28 uur te zien op NPO1.

Meer over